Baltorpvej 20
2750 Ballerup
44643232

Særarrangementer

Her finder du en oversigt over biografens Events, specialforestillinger, forpremierer og særarrangementer. Vær venligst opmærksom på at der kan være flere særarrangementer – for eksempel har KunstBio sin egen side og eventuelle filmfestivaler kan også stå for selv. Oversigten er primært til enkelte særarrangementer.

mandag 18. marts

Dronningen


S

  mandag 18. marts

  2t 08min

  Tilladt over 15 år

  Dronningen

  19:00
  S - Sal 1
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  S
  Anne regerer med stor myndighed i sit eget liv. Hun er succesfuld og kompromisløs i sit virke som advokat og lykkelig gift med lægen Peter, med hvem hun har to døtre. Men da hun forfører sin 17-årige stedsøn, Gustav, sætter hun alt over styr. DRONNINGEN er en fortælling om begærets pris og løgnes magt og er et portræt af et menneske, der drages mod et valg med uoverskuelige konsekvenser.
  Biografpremiere: Torsdag 28. marts
  Instruktion: May el-Toukhy
  Skuespillere: Trine Dyrholm, Magnus Krepper, Gustav Lindh, Liv Esmår Dannemann
  Spilletid: 02:08
  Censur: Tilladt for børn over 15 år

  tirsdag 19. marts

  Den sidste Gentleman


  S

   tirsdag 19. marts

   1t 33min

   Anbefalet over 7 år

   Den sidste Gentleman

   19:00
   S - Sal 1
   VÆLG SPILLETIDSPUNKT
   S
   En legende siger farvel til det store lærred. Robert Redford leverer i sin sidste filmrolle en pragtpræstation som den charmerende bankrøver, Forrest Tucker.
   Som 70-årig stikker Forrest af fra San Quentin fængslet og begår en stribe bankrøverier uden fortilfælde, der efterlader ansatte og politiet måbende. For den karismatiske bankrøver er både betænksom og høflig og inden længe har Forrest vundet hele nationens gunst. Men det hjerte, han allerhelst vil erobre, er Jewels (Sissy Sapacek) og det kan meget vel vise sig at blive Forrests mest udfordrende kup nogensinde.
   ’Den sidste gentleman’ er et romantisk bankrøverdrama med nostalgisk lune og veloplagte skuespillere. Rollelisten tæller hele tre Oscarvindere: Robert Redford, Sissy Spacek og Casey Affleck som suppleres fornemt af Danny Glover og Tom Waits.
   Biografpremiere: Torsdag 4. april
   Instruktion: David Lowery
   Skuespillere: Robert Redford, Casey Affleck, Sissy Spacek
   Spilletid: 01:33
   Censur: Frarådes for børn under 7 år

   lørdag 6. april

   Grease (Sing-A-Long) - Cin Præs.


   S

    lørdag 6. april

    1t 50min

    Tilladt over 11 år

    Grease (Sing-A-Long) - Cin Præs.

    19:30
    S - Sal 1
    VÆLG SPILLETIDSPUNKT
    S
    John Travolta og Olivia Newton-John indfanger i ’Grease’ på samme tid 1950’ernes amerikanske provinscharme og spirende rockabilly-kultur – og fortæller den ældste historie af dem alle: Dreng møder pige.

    Vi er på Rydell High School, hvor en gruppe elever er ved at gennemføre deres sidste skoleår. Danny (Travolta) har dog sit fokus på alt andet end eksamener, for i ferien er han stødt på smukke Sandy (Newton-John) fra Australien. Betagelsen bliver ikke mindre, da hun pludselig viser sig at være indskrevet som udvekslingsstudent på hans skole.

    Fra kulissen trænger magtkampe og positioneringsspil sig på: Sandy vurderes kritisk af Pink Ladies, en gruppe hårdføre tøser ledet af Betty Rizzo. Og en af drengene i Dannys gruppe havner bag rattet i et livsfarligt bilræs mod en fyr fra en rivaliserende gruppe. Og så er der selvfølgelig årets ’prom’ – dimissionsfesten, som på disse kanter ligefrem er en tv-begivenhed!

    Den populære film fra 1978 – der for længst har opnået klassikerstatus – bygger på musicalen ’Grease’ af Jim Jacobs og Warren Casey med hits som ’You're The One That I Want’ og ’Summer Nights’. Travolta var allerede en superstar efter gennembruddet med ’Saturday Night Fever’ året før, mens Newton-John med ét blev tidens nye ansigt.
    Biografpremiere: Tirsdag 1. januar
    Instruktion: Randal Kleiser
    Skuespillere: John Travolta, Olivia Newton-John, Stockard Channing, Jeff Conaway, Barry Pearl
    Spilletid: 01:50
    Censur: Tilladt for børn over 11 år