Baltorpvej 20
2750 Ballerup
44643232

Særarrangementer

Her finder du en oversigt over biografens Events, specialforestillinger, forpremierer og særarrangementer. Vær venligst opmærksom på at der kan være flere særarrangementer – for eksempel har KunstBio sin egen side og eventuelle filmfestivaler kan også stå for selv. Oversigten er primært til enkelte særarrangementer.

lørdag 1. februar

Drømmebyggerne


S

  lørdag 1. februar

  1t 20min

  Afventer

  Drømmebyggerne

  14:00
  S - Sal 1
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  S
  12-årige Minnas liv bliver vendt på hovedet, da den nye papsøster Jenny flytter ind. Jenny er en plage, og Minna vil have hende ud af sit liv!

  En nat møder Minna Drømmebyggerne og opdager, at hun kan ændre Jenny ved at ændre hendes drømme. Men at ændre drømme har store konsekvenser.

  Så Minna må redde Jenny i drømmeverden for at redde sin familie i den virkelige verden.
  Biografpremiere: Torsdag 6. februar
  Instruktion: Kim Hagen Jensen
  Skuespillere: Danske stemmer: Emilie Koppel, Caroline Vedel Larsen, Rasmus Botoft, Martin Buch, m.fl.
  Spilletid: 01:20
  Censur: Afventer

  mandag 3. februar

  En helt almindelig familie


  S

   mandag 3. februar

   1t 33min

   Anbefalet over 7 år

   En helt almindelig familie

   19:00
   S - Sal 1
   VÆLG SPILLETIDSPUNKT
   S
   Filmen handler om Emma på 11 år, som er vokset op i en helt almindelig familie. Emma elsker fodbold ligesom sin far, Thomas.

   Men fra den ene dag til den anden bliver alting forandret, Thomas vil skifte køn. Thomas bliver til Agnete, og Emma skal nu finde ud af, hvem Agnete er for hende.

   For kan Agnete overhovedet lide fodbold nu? Og er Agnete egentlig stadig hendes far? For kan man overhovedet være far, når man er en kvinde?
   Biografpremiere: Torsdag 20. februar
   Instruktion: Malou Reymann
   Skuespillere: Mikkel Boe Følsgaard, Neel Rønholt, Kristian Halken, m.fl.
   Spilletid: 01:33
   Censur: Frarådes for børn under 7 år

   fredag 28. februar

   Krudttønden


   S

    fredag 28. februar

    1t 46min

    Tilladt over 15 år

    Krudttønden

    19:00
    S - Sal 1
    VÆLG SPILLETIDSPUNKT
    S
    I det isnende kolde Europa er folk ved at komme videre efter det chokerende terrorangreb på Charlie Hebdo tidligere på vinteren, men i København har den prøveløsladte kriminelle, Omar, sine egne planer.

    Filmmanden, Finn, den jødiske vagtmand, Dan, og den nedslidte aktionsstyrkebetjent, Rico, lever deres forskellige liv uden at vide, at de inden længe vil have krydset Omars spor i en fatal og skelsættende nat.

    ”Krudttønden” er inspireret af de virkelige hændelser omkring terrorangrebet på Kulturhuset Krudttønden og Københavns Synagoge i februar 2015.
    Biografpremiere: Torsdag 5. marts
    Instruktion: Ole Christian Madsen
    Skuespillere: Lars Brygmann, Nikolaj Coster-Waldau, Adam Buschard, Albert Arthur Amiryan, Sonja Richter, Jakob Oftebro m.fl.
    Spilletid: 01:46
    Censur: Tilladt for børn over 15 år

    søndag 29. marts

    Jonas Kaufmann Mit Wien


    S

     søndag 29. marts

     1t 30min

     Tilladt for alle

     Jonas Kaufmann Mit Wien

     14:00
     S - Sal 2
     VÆLG SPILLETIDSPUNKT
     S
     Jonas Kaufmann My Vienna er tenorens dybt personlige hyldest til de verdensberømte melodier fra valsens og operettens fødested. Forestillingen er optaget i de magiske omgivelser i Wiener Konzerthaus. Koncerten indeholder populær vienermusik fra Flagermusen og Wienerblod af Johan Strauss og Den glade enke af Franz Lehár samt mange andre af de klassiske sange inspireret af byen Wien. Jonas Kaufmann optræder sammen med Prags Filharmonikere orkester under kyndig direktion af maestroen Jochen Rieder, og han akkompagnieres af den internationalt anerkendte sopran Rachel Willis-Sørensen.

     Bemærk, at forestillingen vises uden danske undertekster.
     Biografpremiere: Søndag 29. marts
     Instruktion:
     Skuespillere:
     Spilletid: 01:30
     Censur: Tilladt for alle

     søndag 3. maj

     Riverdance 25-års Jubilæumsshow


     S

      søndag 3. maj

      2t 00min

      Tilladt for alle

      Riverdance 25-års Jubilæumsshow

      16:00
      S - Sal 2
      VÆLG SPILLETIDSPUNKT
      S
      Det nye 25-års jubilæumsshow bringer Riverdance ind i det 21. århundrede og vil fuldstændigt betage sit publikum med en ekstraordinær og elementær styrke i sin dans og musik. For 25 år siden ændrede 7 minutters optræden den irske dansescene for evigt. Melodi Grand Prix' pauseshow gav millioner af tv-seere et glimt af fremtiden for irsk dans.

      Nu 25 år senere har komponist Bill Whelan genindspillet sin fascinerende musik, mens producer Moya doherty og instruktør John McColgan har totalt gentænkt den banebrydende forestilling med ny, innovativ og spektakulær lyssætning, scene og kostumedesign. Den kraftfulde og dramatiske gentænkning af den elskede familiefavorit hyldes verden over for sin Grammy-vindende musik og spændende energi i den irske og internationale dans. Forestillingen er filmet live i 3Arena Dublin i februar i år, hvor det hele begyndte for 25 år siden. Dette 25-års Jubilæumsshow er på biograflærredet for den allerførste gang nogensinde.

      Bemærk, at forestillingen vises uden danske undertekster.
      Biografpremiere: Søndag 3. maj
      Instruktion:
      Skuespillere:
      Spilletid: 02:00
      Censur: Tilladt for alle