Baltorpvej 20
2750 Ballerup
44643232

Særarrangementer

Her finder du en oversigt over biografens Events, specialforestillinger, forpremierer og særarrangementer. Vær venligst opmærksom på at der kan være flere særarrangementer – for eksempel har KunstBio sin egen side og eventuelle filmfestivaler kan også stå for selv. Oversigten er primært til enkelte særarrangementer.

fredag 21. juni

Bohemian Rhapsody (Sing-A-Long) TEKSTER TIL SANGENE


S

  fredag 21. juni

  2t 14min

  Anbefalet over 7 år

  Bohemian Rhapsody (Sing-A-Long) TEKSTER TIL SANGENE

  19:30
  S - Sal 1
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  S
  Bohemian Rhapsody er en hyldest til Queen, deres musik og deres ekstraordinære forsanger Freddie Mercury, der trodsede stereotyper og konventioner, og blev en af de mest elskede entertainere verden over.

  Filmen følger bandets fremgang gennem deres ikoniske sange og revolutionerende lyd, deres nedtur i takt med at Mercurys livsstil ryger ud af kontrol, og deres triumferende genforening ved Live Aid, hvor Mercury, der står overfor en livstruende sygdom, leder bandet gennem en af de mest fantastiske optrædener i rockmusikkens historie.

  Filmen fastslår kulturarven fra et band der altid var mere som en familie, og som fortsætter med at inspirere outsiders, drømmere og musikelsker den dag i dag.
  Biografpremiere: Lørdag 19. januar
  Instruktion: Dexter Fletcher, Bryan Singer
  Skuespillere: Rami Malek, Mike Myers, Joseph Mazzello, Ben Hardy, Aidan Gillen m.fl.
  Spilletid: 02:14
  Censur: Frarådes for børn under 7 år

  søndag 30. juni

  Kæledyrenes hemmelige liv 2 - 2D - Dk Tale


  S

   søndag 30. juni

   1t 26min

   Afventer

   Kæledyrenes hemmelige liv 2 - 2D - Dk Tale

   12:00
   S - Sal 1
   VÆLG SPILLETIDSPUNKT
   S
   Hvis du troede, at kæledyrs liv bare bestod i at være nuttede og i øvrigt dase hele dagen, mens deres ejere er på arbejde … så tager du grueligt fejl.

   Terrieren Max prøver at komme overens med nogle alvorlige ændringer i sit liv; hans ejer er blevet gift og har fået en lille rolling, Liam.

   Max er helt besat af at beskytte lille Liam. Det giver han nervøse trækninger, og endnu flere at de skal på familietur på landet.
   Biografpremiere: Torsdag 4. juli
   Instruktion: Chris Renaud, Jonathan del Val
   Skuespillere:
   Spilletid: 01:26
   Censur: Afventer