Baltorpvej 20
2750 Ballerup
44643232

Særarrangementer

Her finder du en oversigt over planlagte Forpremierer og Særarrangementer

torsdag 23. november

Mordet i orientekspressen


G

  torsdag 23. november

  1t 54min

  Tilladt over 11 år

  Mordet i orientekspressen

  19:30
  G - Sal 1
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  G
  Det, der starter som en luksuriøs togrejse gennem Europa, udvikler sig hurtigt til et af de mest stilfulde og spændende mysterier, som nogensinde er fortalt.

  Inspireret af bestseller Agatha Christies elskede klassiker, fortæller MORDET I ORIENTEKSPRESSEN historien om tretten fremmede mennesker, der alle er under mistanke for et mord begået ombord på toget.

  Den verdenskendte detektiv Hercule Poirot må, i en kamp mod tiden, gøre alt for at løse sagen før morderen slår til igen.

  SPECIEL VIP ARRANGEMENT 23/11 - 19.30

  VIP–aften - Mordet i Orientekspressen
  Kom med til en helt særlig, bloddryppende aften med mordgåder, mystik og moustaches, når Ballerup Bibliotekerne og Baltoppen Bio fejrer alle krimiers moder, Agatha Christie, i anledning af premieren på den stjernespækkede ”Mordet i Orientekspressen”.
  Vi inviterer dig om bord på Orientekspressen. Togturen byder blandt andet på Bloody Marys, goodiebags og andre (u)hyggelige overraskelser. Prøv også at gå mesterdetektiven Poirot i bedene, når en vaskeægte mordgåde skal opklares. Den bedste detektiv vinder udover æren ”Den Store Krimikurv”. Kom med, hvis du tør – det bliver en morderisk god aften!
  Biografpremiere: Torsdag 23. november
  Instruktion: Kenneth Branagh
  Skuespillere: Johnny Depp, Miranda Raison, Daisy Ridley, Michelle Pfeiffer, Penélope Cruz
  Spilletid: 01:54
  Censur: Tilladt for børn over 11 år