Baltorpvej 20
2750 Ballerup
44643232
Filtrer visningen:

lørdag 19. august

Emoji Filmen - DK tale - 2D


F

Grusomme Mig 3 - DK tale - 2D


Bjarne Reuters Kidnapning


Valerian and the City of a Thousand Planets - 3D


Nabospionen


Dunkirk


Kvinden fra Brest


The Big Sick


Toilet - Ek Prem Katha


^

The Dark Tower


Annabelle 2: Skabelsen


  lørdag 19. august

  1t 21min

  Anbefalet over 7 år

  Emoji Filmen - DK tale - 2D

  11:00
  F - Sal 1
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  F
  Emoji Filmen” tager os med dybt ind i en helt ny og hemmelig verden inden i din smartphone.

  Skjult inden i mobilen ligger SMSkilstrup, en sydende storby, hvor alle dine yndlings emojis bor og arbejder. I denne skjulte verden har de mange emojis kun et ansigtsudtryk med undtagelse af Gene (T.J. Miller/ Ruben Søltoft), en sprudlende emoji, der er ved at revne af begejstring over sine mange overstrømmende udtryk. Men da en funktionsfejl en pludselig en dag truer mobilen – og dermed alle emojiernes liv – samler Gene sine to bedste venner, den praktisk anlagte Hi-5 (James Corden/ Esben Dalgaard Andersen) og den berygtede kodebryder emoji, Jailbreak (Anna Faris/Cecilie Stenspil) for at stoppe den truende katastrofe.

  Sammen begiver de tre venner sig på et episk app’entyr gennem mobilens mange skjulte passager for at redde deres verden, inden den bliver slettet for altid …
  Biografpremiere: Torsdag 3. august
  Instruktion: Tony Leondis
  Skuespillere:
  Spilletid: 01:21
  Censur: Frarådes for børn under 7 år

  1t 30min

  Tilladt for alle

  Grusomme Mig 3 - DK tale - 2D

  12:00
  Sal 2
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Gru mister sit arbejde, men finder en bror! Netop som alt synes at gå godt for Gru, hans nye kone Lucy og de tre adopterede piger Margo, Edith og Agnes, ramler det hele.

  De bliver snydt af en ny superskurk ved navn Balthazar Bratt, og den fiasko fører til deres fyring som hemmelig agenter. Grus Minions glæder sig, for de håber, at Gru vil genoptage sin kriminelle karriere. Da han holder sig til loven og familien, vælger de gule Minions at gå deres egne veje – hvilket fører direkte i fængsel.

  Midt i ulykken får Gru imidlertid besked om, at han har en tvillingebror, som – uden hans vidende – er vokset op hos deres far i Freedonia. Glæden over at finde sin forvundne bror bliver dog blandet med en vis misundelse, for Dru er i modsætning til Gru charmerende, rig og har en flot gylden manke. Søskendejalousien må dog vige, da Dru afslører, at han ville ønske, at han var et ondt geni som Gru … og kunne de ikke blive et godt par? Bare for et sidste stort kup? Gru lader sig friste for familieskabets skyld. Og for at få skovlen under Balthazar Bratt.
  Biografpremiere: Torsdag 29. juni
  Instruktion: Kyle Balda, Pierre Coffin
  Skuespillere:
  Spilletid: 01:30
  Censur: Tilladt for alle

  1t 21min

  Anbefalet over 7 år

  Bjarne Reuters Kidnapning

  13:00
  Sal 1
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  KIDNAPNING er en hæsblæsende nyfortolkning af Bjarne Reuters første bog i den populære Bertram serie – eller sagt på dansk: Olsen Banden og Blinkende Lygter for hele familien.

  Historien handler om Bertrams familie, der af deres småkriminelle Onkel Georg, bliver hvirvlet ind i et kidnapningsforsøg af en rigmandsdreng, men tingene går ikke som planlagt.

  Bjarne Reuters KIDNAPNING som bog var en spontan succes, da den udkom. Til forskel fra de traditionelle danske familiefilm er hovedkarakterer i KIDNAPNING forbryderne og de lever på samfundets bund. På trods af det elsker vi dem og holder med dem. Det er ikke er set siden Olsen Banden, og Bertram bøgerne er også blevet sammenlignet med de populære Olsen Bande film. Som lillebror Bertram siger: ”Hvem siger at forbrydelse ikke betaler sig”? Det bliver med garanti en vild sommer fra den 13. juli.
  Biografpremiere: Torsdag 13. juli
  Instruktion: Frederik Meldal Nørgaard
  Skuespillere: Brian Lykke, Samuel Hallas, Luca Coker, Winni Pedersen, Anders Brink Madsen
  Spilletid: 01:21
  Censur: Frarådes for børn under 7 år

  2t 17min

  Tilladt over 11 år

  Valerian and the City of a Thousand Planets - 3D

  14:10
  Sal 2
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Med rødder i den klassiske graphic novel-serie, Valerian og Laureline/Linda og Valentin tager den visionære manuskriptforfatter/instruktør Luc Besson fat i dette ikoniske kildemateriale og forvandler det til en moderne, unik og episk science-fiction filmsaga.

  Valerian og Laureline er rumtids-agenter for den jordiske organisation Rumtidstjenesten og har til opgave at opretholde orden i hele universet. Valerian har mere i tankerne end bare end et professionelt forhold Laureline, og efterstræber hende åbenlyst med et ønske om at indlede et forhold.

  Men hans lidt for lemfældige omgang med kvinder, stemmer ikke overens med hendes mere traditionelle syn på kærlighed, og får Laureline til igen og og igen at afvise ham.

  På ordre fra Commander udsendes Laureline og Valerian på en mission til den betagende intergalaktiske by Alpha, som er et stadigt voksende metropol bestående af tusindvis af forskellige arter fra alle fire hjørner af universet.

  Alphas sytten millioner indbyggere har over tid konvergeret og lært sig at forene deres talenter, teknologi og ressourcer til gavn for alle. Desværre er det ikke alle på Alpha, der deler denne holdning i samme grad – usynlige, stærke kræfter arbejder på at bringe vores race i stor fare.
  Biografpremiere: Torsdag 3. august
  Instruktion: Luc Besson
  Skuespillere: Dane DeHaan, Cara Delevingne, Ethan Hawke, Rutger Hauer, Clive Owen
  Spilletid: 02:17
  Censur: Tilladt for børn over 11 år

  1t 17min

  Tilladt for alle

  Nabospionen

  14:50
  Sal 1
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  “AC, Agathe Christine er 10 år. Hun vil gerne være privatdetektiv og indretter sit eget kontor i familiens pulterkammer. Hun er ligeglad med, at alle synes, hun er underlig, det passer godt til hendes profil som den ensomme detektiv.

  Men så en dag støder hun på en jævnaldrende dreng i den lokale kiosk. Han hedder Vincent, og han er smuk og mystisk. En enspænder. Præcis som hun.

  AC mærker et sug i maven og tager det som et varsel. Der er noget mystisk ved den dreng. Hun skrotter al anden efterforskning og sætter kræfterne ind i overvågningen af Vincent.”
  Biografpremiere: Torsdag 10. august
  Instruktion: Karla von Bengtson
  Skuespillere: Stemmer: Dar Salim, Anne-Grethe Bjarup Riis, Simone Edemann Møgelbjerg, Oliver Bøtcher Herlevsen, Søs Egelind, Tommy Kenter m.fl.
  Spilletid: 01:17
  Censur: Tilladt for alle

  1t 47min

  Tilladt over 15 år

  Dunkirk

  16:30
  Sal 1
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  26. maj 1940 omringes hundredtusinder af britiske og allierede tropper af fjendtlige styrker. De er fanget på en strand med ryggen mod havet og situationen bliver hurtigt desperat, da fjenden begynder at angribe fra alle sider.

  Historien udfolder sig til lands, til vands og i luften. RAF Spitfire jagerfly angriber utrætteligt de fjendtlige jagere, i et desperat forsøg på at beskytte de hundredtusindvis af forsvarsløse soldater på stranden. Samtidig påbegynder hundredvis af småbåde, bemandet af både soldater og civile, en desperat redningsaktion for at redde så mange som muligt af deres soldater.

  Det bliver en desperat kamp mod tiden, der på alle måder er ved at rinde ud...
  Biografpremiere: Torsdag 20. juli
  Instruktion: Christopher Nolan
  Skuespillere: Tom Hardy, Cillian Murphy, Mark Rylance, Harry Styles, Kenneth Branagh
  Spilletid: 01:47
  Censur: Tilladt for børn over 15 år

  2t 08min

  Tilladt over 11 år

  Kvinden fra Brest

  17:00
  Sal 2
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Sidse Babett Knudsen spiller hovedrollen som lægen, Irène Frachon, der er ansat på Universitetshospitalet i Brest i Nordfrankrig. Hun opdager at en populær slankepille indeholder et stof, der forårsager hjertestop. Irènes tese om en sammenhæng mellem pillerne og flere dødstilfælde møder massiv mistro fra sundhedsmyndighederne og den profithungrende medicinalindustri og hun må kæmpe både fagligt og personligt for at få sandheden frem.

  Filmen bygger på den virkelige historie fra 2010, hvor afsløringen af medikamentet Mediators dødelige effekt, endte med at blive én af de største sundhedsskandaler i Frankrigs historie med over 500 dødsfald. Som Frankrigs svar på Erin Brockovich gik Irène Frachon ene kvinde i front mod magteliten og ses i dag som lidt af en national heltinde og forbillede.

  Sidse Babett Knudsen er ved at opbygge en solid international karriere med store roller i blandt andet ”Inferno” og ”Westworld”. Hun er uddannet i Frankrig og mester sproget til perfektion, som man kunne se det i sidste års ”Hermelinen” (L’hermine), som hun vandt en César for.
  Biografpremiere: Torsdag 3. august
  Instruktion: Emmanuelle Bercot
  Skuespillere: Sidse Babett Knudsen, Benoît Magimel, Charlotte Laemmel, Isabelle de Hertogh, Lara Neumann
  Spilletid: 02:08
  Censur: Tilladt for børn over 11 år

  1t 59min

  Anbefalet over 7 år

  The Big Sick

  19:00
  Sal 1
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Det slår gnister, da Kumail møder Emily efter et standup show og det der egentlig skulle have været et engangsknald viser sig at være den ægte vare. Kumails pakistanske familie har dog andre planer for sønnens fremtidige giftermål.

  Da Emily bliver ramt af en mystisk sygdom og indlagt på hospitalet, må Kumail håndtere mødet med hendes forældre, der bestemt ikke ser ham som den perfekte svigersøn. Totalt akavet og med alle odds mod sig kaster Kumail sig ind i kampen for at redde Emily og vinde forældrenes hjerter.
  Biografpremiere: Torsdag 17. august
  Instruktion: Michael Showalter
  Skuespillere: Kumail Nanjiani, Zoe Kazan, Holly Hunter, Ray Romano, Anupam Kher
  Spilletid: 01:59
  Censur: Frarådes for børn under 7 år

  2t 37min

  Ikke vurderet

  Toilet - Ek Prem Katha

  19:30
  ^ - Sal 2
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  ^
  Keshav og Jaya er fra to landsbyer nær Mathura, hvor mindst 80% af husene ikke har toiletter.
  Filmen handler om Keshav's kamp i landsbyen mod de gamle traditioner og holdninger.
  Biografpremiere: Fredag 11. august
  Instruktion:
  Skuespillere: Anupam Kher, Akshay Kumar, Bhumi Pednekar
  Spilletid: 02:37
  Censur: Ikke vurderet

  1t 35min

  Tilladt over 11 år

  The Dark Tower

  21:30
  Sal 1
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Der er andre verdener end disse.... Stephen Kings ”The Dark Tower”, som er den episke serie af fantasy-romaner skrevet af en verdens mest berømte forfattere, er nu snart biografaktuel.

  Den sidste ridderkriger, Roland Deschain (Idris Elba), er blevet låst fast i et evigt slag mod Walter O'Dim, også kendt som Den Sorte Ridder (Matthew McConaughey).

  Deschain er fast besluttet på at forhindre ham i at vælte det mørke tårn, som holder Universet sammen. Med verdens skæbne på spil står godt og ondt overfor at kollidere i den ultimative kamp, da kun Roland kan forsvare tårnet mod Manden i Sort
  Biografpremiere: Torsdag 17. august
  Instruktion: Nikolaj Arcel
  Skuespillere: Idris Elba, Katheryn Winnick, Matthew McConaughey, Abbey Lee, Jackie Earle Haley
  Spilletid: 01:35
  Censur: Tilladt for børn over 11 år

  1t 49min

  Tilladt over 15 år

  Annabelle 2: Skabelsen

  22:45
  Sal 2
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  I ”Annabelle 2: Skabelsen” inviterer en dukkemager og hans kone, flere år efter deres datters tragiske død, en nonne og flere af pigerne fra et lukket børnehjem ind i deres hjem. Men inden længe er de alle jagtet af dukkemagerens besatte skabning, Annabelle.
  Biografpremiere: Torsdag 10. august
  Instruktion: David F. Sandberg
  Skuespillere: Miranda Otto, Stephanie Sigman, Alicia Vela-Bailey, Javier Botet, Anthony LaPaglia
  Spilletid: 01:49
  Censur: Tilladt for børn over 15 år

  søndag 20. august

  Kaptajn Underhyler - DK tale


  Emoji Filmen - DK tale - 2D


  Grusomme Mig 3 - DK tale - 2D


  Bjarne Reuters Kidnapning


  Kvinden fra Brest


  The Big Sick


  Toilet - Ek Prem Katha


  ^

  Dunkirk


  The Dark Tower


   mandag 21. august

   Nabospionen


   Emoji Filmen - DK tale - 2D


   Kvinden fra Brest


   The Big Sick


   The Dark Tower


   Annabelle 2: Skabelsen


    tirsdag 22. august

    Bjarne Reuters Kidnapning


    Emoji Filmen - DK tale - 2D


    Kvinden fra Brest


    The Big Sick


    The Dark Tower


    Annabelle 2: Skabelsen


     onsdag 23. august

     Kvinden fra Brest


     $

     The Dark Tower


     $

     Dunkirk


     $

     Danserinden


     Emoji Filmen - DK tale - 2D


     The Big Sick


     Annabelle 2: Skabelsen


      torsdag 24. august

      Danserinden


      Valerian and the City of a Thousand Planets - 2D


      American Made


      The Dark Tower


       fredag 25. august

       Emoji Filmen - DK tale - 2D


       Valerian and the City of a Thousand Planets - 2D


       Danserinden


       American Made


       Jab Harry Met Sejal


       ^

       Annabelle 2: Skabelsen


        lørdag 26. august

        Emoji Filmen - DK tale - 2D


        F

        Biler 3 - DK tale - 2D


        G

        Grusomme Mig 3 - DK tale - 2D


        Nabospionen


        Dunkirk


        Danserinden


        Bjarne Reuters Kidnapning


        Toilet - Ek Prem Katha


        ^

        American Made


        Annabelle 2: Skabelsen


         søndag 27. august

         Operakino 2017 - Il Volo, Los Angeles


         K

         Emoji Filmen - DK tale - 2D


         Biler 3 - DK tale - 3D


         G

         Valerian and the City of a Thousand Planets - 3D


         Kvinden fra Brest


         Danserinden


         American Made


         The Dark Tower


          mandag 28. august

          American Made


           tirsdag 29. august

           American Made


           Aldrig mere i morgen


           G

            onsdag 30. august

            American Made


             torsdag 31. august

             Biler 3 - DK tale - 2D


             Aldrig mere i morgen


             Biler 3 - DK tale - 3D


             American Made


              fredag 1. september

              Dunkirk


              B

              The Big Sick


              B

              Biler 3 - DK tale - 2D


              Biler 3 - DK tale - 3D


              Aldrig mere i morgen


              Punjab Nahi Jaungi


              ^

              American Made


               lørdag 2. september

               Biler 3 - DK tale - 2D


               Aldrig mere i morgen


               Punjab Nahi Jaungi


               ^

               American Made


                søndag 3. september

                Filmtitel på vej


                <

                Biler 3 - DK tale - 2D


                KunstBio 2017 - 2018


                K

                Punjab Nahi Jaungi


                ^

                Aldrig mere i morgen


                American Made


                 mandag 4. september

                 Kvinden fra Brest


                 S

                 Punjab Nahi Jaungi


                 ^

                 Aldrig mere i morgen


                  tirsdag 5. september

                  Aldrig mere i morgen


                   onsdag 6. september

                   Punjab Nahi Jaungi


                   ^

                   Aldrig mere i morgen


                   Slipknot: Day of the Gusano


                   G

                    torsdag 7. september

                    Aldrig mere i morgen


                     fredag 8. september

                     Aldrig mere i morgen


                     Punjab Nahi Jaungi


                     ^

                      lørdag 9. september

                      Ballerup Børne- og Ungdomsfilmklub


                      BB

                      Aldrig mere i morgen


                       søndag 10. september

                       Ballerup Børne- og Ungdomsfilmklub


                       BB

                       Punjab Nahi Jaungi


                       ^

                       Aldrig mere i morgen


                        onsdag 13. september

                        David Gilmour - Live At Pompeii


                        K

                         lørdag 16. september

                         Punjab Nahi Jaungi


                         ^

                          onsdag 20. september

                          Kingsman: The Golden Circle


                          G

                           lørdag 23. september

                           Gud taler ud


                           G

                            søndag 24. september

                            KunstBio 2017 - 2018


                            K

                             torsdag 28. september

                             Black Sabbath: The End of the End


                             G

                              fredag 29. september

                              Mamma Mia!


                              G

                               søndag 1. oktober

                               Filmtitel på vej


                               <

                                mandag 2. oktober

                                Filmtitel på vej


                                S

                                 lørdag 7. oktober

                                 Ballerup Børne- og Ungdomsfilmklub


                                 BB

                                  søndag 8. oktober

                                  Ballerup Børne- og Ungdomsfilmklub


                                  BB

                                   søndag 22. oktober

                                   KunstBio 2017 - 2018


                                   K

                                    søndag 29. oktober

                                    Filmtitel på vej


                                    <

                                    KunstBio 2017 - 2018


                                    K

                                     lørdag 4. november

                                     Ballerup Børne- og Ungdomsfilmklub


                                     BB

                                     Babettes Gæstebud + Middag + Foredrag


                                     G

                                      søndag 5. november

                                      Ballerup Børne- og Ungdomsfilmklub


                                      BB

                                       mandag 6. november

                                       Filmtitel på vej


                                       S