Baltorpvej 20
2750 Ballerup
44643232

ALFRED Filmklub 2016 - 2017KLIK HER FOR AT KØBE/BESTILLE BILLETTER


Hvorfor kan man ikke se de gode gamle film på biografens store lærred?

Det kan man også - i Baltoppen Bio!

Mange af de gamle film bliver i disse år renset, restaureret og overført fra de gamle celluloid 35/65/70 mm filmruller til funklende klare digitale kopier. Så hvad er nu mere oplagt end at se, gense eller gå på opdagelse i den kolossale filmskat af tidligere store film/små filmperler og dermed få et lille nostalgisk sus fra fortidens filmproduktioner, der alle blev lavet for at underholde og henrykke datidens biografpublikum.

Filmklubben ALFRED er en privatejet lukket filmklub der har til huse i Baltoppen Bio. Med trenchcoat, Bogart hat og nostalgiske briller og ægte kærlighed til RETRO Cinema bliver filmaftenerne små udflugter til en anden tid i filmhistorien hvor film af instruktører som Hitchcock, Billy Wilder, Howard Hawks, Chaplin og mange andre store navne kan nydes på det filmlærred de oprindeligt var produceret til. Og endda fremstå ligeså 'ny' som på en premiereaften for lang tid siden.I ALFRED kan vi juble over suveræne skuespillere som Montgomery Clift, Marilyn Monroe, Joan Crawford, Bette Davis, Paul Newman og mange flere, når de rammer os med overvældende karisma og udstråling. For var der noget de bedste manuskriptforfattere, instruktører, skuespillere, klippere og komponister kunne i den analoge guldalder, så var det at fabrikere overbevisende underholdning. Det var fint, når de leverede på samlebånd. Det var suverænt godt og klassisk uforglemmeligt, når de ramte en unik besætning af det hele.

ALFRED tager dig i hånden på en filmtur nedad Memory Lane, og der vil blive trukket kærligt på smilebåndet over overdrevne sentimentale og naive scener. Men der vil også blive beundret og hygget omkring en sikker stil i skæret af en fælles kærlighed til de gode gamle film, der nu kan opleves og nydes i biografen igen.

Hvis filmklubben ALFRED er noget for dig, så er du hjerteligt velkommen og du kan melde dig ind i filmklubben året rundt på medlemsaftenene: 3. mandag i sæsonen. Sæsonen starter i september.

Filmene vises i ALFRED salen (Sal 2) med 61 nye luksusstole og masser af benplads.


SÆSON nr. 5 - 2016 - 2017

Kom forbi biografen og få programmet for SÆSON 2016 - 2017 eller få tilsendt programmet i PDF ved henvendelse til: mail@baltoppenbio1-2.dk


2016

19 september
10 oktober
21 november


2017

20 februar
20 marts
24 april
Nye medlemmer er hjerteligt velkomne - det er nemt og hurtigt at blive medlem af ALFRED Filmklubben og der er stor risiko for hyggelige filmaftener med god kaffe/te og kager.
Man kan kun se ALFRED klubbens film ved at blive medlem på klubaftenerne der er 3. mandag i
måneden i sæsonen. Til gengæld er det nemt og enkelt at blive medlem for du kan blive medlem
af klubben året rundt. Man køber et partoutkort på en filmaften til kr. 300,-. Det indeholder 6 klip til 6 filmaftener. Disse klip er gyldige i 2 år, så hvis der er filmaftener hvor du ikke kan komme, eller som du bare ikke er interesseret i, så springer du over og sparer et klip til en anden god gang.

En ALFRED aften starter cirka 19.30 og slutter cirka 22.30. ALFRED kaffe/kage til kr. 10,- er
allerede obligatoriske ingredienser i filmklubben der håber på at se mange flere filminteresserede
til store klassiske filmoplevelser.


På gensyn :)
Jan Boye Thomsen
Der er ingen planlagte forestillinger på nuværende tidspunkt.