Baltorpvej 20
2750 Ballerup
44643232

Nirvana Bio - Filmvisninger for dig der elsker GOD lyd. Og megen af den!

Baltoppen Bio viser udvalgte film i NIRVANA mode: MAX volumen


Nu kan du opleve den ultimative filmoplevelse som filmens instruktører og lydfolk havde tænkt sig i vores nyrenoverede sal 2’s lydanlæg der spiller ukomprimeret 5.1 & 7.1 Surroundsound med Crown forstærkere og JBL højttalere.

Normal filmvolumen i Baltoppen Bio ligger omkring 5.0, så NIRVANA forestillinger er absolut kun for biografgæster der kan lide bruset fra buldrende subwoofer og højspændte højttalere. For på MAX volumen oplever I filmene i deres rette element. Det er denne volumen filmene er mixet til. Her lyder en eksplosion, timewarp og et cirkelspark som de skal.

Ved enkelte udvalgte forestillinger i løbet af året kan du komme til NIRVANA aften og blive suget ind i filmen på en hel ny overvældende måde - bliv overvældet af et massiv Nirvana tilstand hvor lyd og billed går i et.

Ingen sure naboer - ingen snak under filmen - kun dig og en suveræn filmoplevelse.

Vores højttalere er parate. Er dine sanser ?Kig efter N for Nirvana ud for dagens forestillinger, eller se længere nede på denne side, for at se næste planlagte Nirvana forestillinger.
Der er normal billetpris til NIRVANA forestillinger.


torsdag 18. oktober

Venom


N

  torsdag 18. oktober

  1t 55min

  Ikke vurderet

  Venom

  23:00
  N - Sal 2
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  N
  Tom Hardy spiller Eddie Brock i 'Venom', som er en af Sonys kommende film fra Marvel Universet. Det er instruktøren til 'Zombieland', Ruben Fleischer , der skal stå for instruktionen.

  'Venom' er produceret af Avi Arad (Ghost in the Shell, Iron Man) og Matt Tolmach (The Armstrong Lie, Girls Night Out) i samarbejde med Amy Pascal ('Ghostbusters' fra 2016).

  'Venom' er ikke en spinoff men baserer sig på Sonys eget Marvel Univers, og handler om den onde spiderman-karakter Venom, der er i stand til at besætte mennesker, og således give dem kræfter som en edderkop. Tom Hardy, er selv stor fan af Venom karakteren, og har en slående (fysisk) lighed med tegneseriens Eddie Brock.
  Biografpremiere: Torsdag 11. oktober
  Instruktion: Ruben Fleischer
  Skuespillere: Tom Hardy, Michelle Williams, Woody Harrelson, Jenny Slate, Riz Ahmed
  Spilletid: 01:55
  Censur: Ikke vurderet