Baltorpvej 20
2750 Ballerup
44643232

KunstBio sæson 2019-2020Velkommen til OPERA/KONCERT- og BALLET BIO i Baltoppen Bio: KUNSTBIO SÆSON nr. 4 2019-2020Elsker du også opera, ballet, musicals og klassiske koncerter? Så er du kommet til den bedste biograf og det rareste fællesskab! Vi byder på de hyggeligste KunstBio arrangementer - stort set hver søndag året rundt.

Sæt kryds i kalenderen og inviter venner og familie til dejlige musikoplevelser på det store biograflærred. Vælg frit mellem en række storslåede arrangementer i sæsonen 2019 - 2020. Køb et 6-turs kort og få hver 6. forestilling GRATIS.

KunstBio tilbyder orkesterpladser til Metropolitan Opera, Royal Opera House & Ballet og Sydney. Før hver enkelt forestilling bliver du udførligt informeret med lille program, og i pausen byder biografen på en lille forfriskning efter eget valg. Oplevelsen garneres med det nyeste indenfor moderne biografteknologi, digital billedkvalitet, imponerende 5.1 surroundlyd og altid med engelske undertekster.

KunstBio er verdens mest anerkendte kunstscener bragt direkte til Ballerup - en fantastisk opløftende start på søndagen og altid i en behagelig atmosfære, og du har altid et godt udsyn til vores forestillinger.

Ændringer/aflysninger kan dog forekomme og vil først og fremmest blive informeret direkte til billetkøberne og dernæst på denne side!

Få en oversigt over sæsonen i biografen.På gensyn til Danmarks største udvalg af KunstBio arrangementer - vi glæder os til at dele de store oplevelser sammen med dig i en hyggelig og afslappet atmosfære.Baltoppen Bio

Biografdirektør og musikelsker
Jan Boye Thomsen og Alex MogensenBilletprisen er kr. 195,- og inkluderer en forfriskning i pausen. (Nogle særarrangementer kun kr. 95,-) Vælg mellem hvid- og rødvin, pilsner, sodavand, danskvand, juice, kaffe, te eller cacao.

Køb et 6-turs kort (gyldig i 2 år) og få 1 GRATIS forestilling - bland selv mellem alle KunstBios forestillinger.

Ret til ændringer forbeholdes


Billetsalg starter 15. juni.
Der er ingen planlagte forestillinger på nuværende tidspunkt.