Baltorpvej 20
2750 Ballerup
44643232

Harry Potter Film Festival - 2018

HARRY POTTER FILM FESTIVAL 2018
7 Lørdage

20/1 2018 kl. 14.30: Harry Potter and the Sorcerer's Stone - 152 minutter
10/2 2018 kl. 14.30: Harry Potter and the Chamber of Secrets - 161 minutter
17/2 2018 kl. 14.30: Harry Potter and the Prisoner of Azkaban - 142 minutter
24/2 2018 kl. 14.30: Harry Potter and the Goblet of Fire - 157 minutter
17/3 2018 kl. 14.30: Harry Potter and the Order of the Phoenix - 138 minutter
24/3 2018 kl. 14.30: Harry Potter and the Half-Blood Prince - 153 minutter
31/3 2018 kl. 12.00: Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 - 146 minutter
31/3 2018 kl. 15.30: Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 - 130 minutter


QUIZ før hver forestilling med flotte bogpræmier fra Ballerups eget lokale fantasyforlag ULVEN & UGLEN.

Næste gang er bogpræmien:

>


KLIK HER
for at komme til ULVEN & UGLEN og læs mere om det spændende bogforlag med fantasy bøger!HARRY POTTER Filmene
:

Harry Potter Og De Vises Sten / Harry Potter And The Philosophers Stone:
Det magiske eventyr begynder, da Harry Potter starter på Hogwarts-skolen for hekse- og troldmands kunst. Efter sine forældres mystiske død anbringes babyen, Harry Potter, hos sin onkel og tante, hvor han de næste 10 år vokser op. Han bor i et lille værelse under en trappe, og hans tilstedeværelse tåles kun nødtvunget af resten af den små-borgerlige familie. En dag kommer der et brev, præcist adresseret til Harry. Det viser sig, at han er blevet optaget på Hogwarts akademi for kommende troldmænd.

Det bliver starten på et forrygende eventyr ind i en verden, der eksisterer parallelt med vores egen; hvor intet er som det synes - men alt er som det bør være.

Harry Potter Og Hemmelighedernes Kammer / Harry Potter And The Chamber Of Secrets:
2. års eleverne er ved at pakke deres kufferter for at vende tilbage til Hogwarts efter en lang sommer. Ikke alle har haft en lige morsom ferie: Harry Potter (Daniel Radcliffe) har tilbragt tiden hos sin onkel og tante, hr. og fru Dursley (Richard Griffiths og Fiona Shaw), og ikke mindst deres forkælede søn, Harrys fætter Dudley (Harry Melling). Harrys bedste venner fra Hogwarts, Ron Weasley (Rupert Grint) og Hermione Granger (Emma Watson) har tilsyneladende glemt ham, for de har ikke svaret på ét eneste af hans breve.

Så pludselig dukker der et mærkelig væsen op på Harrys værelse: Husalfen Dobby. Han advarer Harry mod at tage tilbage til Hogwarts, da Harrys liv vil blive bragt i stor fare der. Dobby har været så ivrig efter at forhindre Harry i at tage tilbage til Hogwarts, at han har gemt alle Ron og Hermiones breve.

Men Harry overhører Dobbys advarsler og drager sammen med Ron til perron ni trekvart for at nå Hogwarts-ekspressen. Under mystiske omstændigheder bliver de forhindrede i komme med toget, men Ron og Harry kommer alligevel til Hogwarts - endda på en sådan måde, at deres gamle fjende Professor Snape (Alan Rickman) kræver, at de bliver bortvist.

Det andet skoleår starter altså med store forhindringer for Harry Potter. Alles øjne hviler på ham - nogle mere end andres: Rons lillesøster Ginny (Bonnie Wright) forguder Harry og skriver alle detaljer om ham ned i en mystisk dagbog. Det bliver ikke nemmere af, at den nye lærer i faget Forsvar mod Mørkets Kræfter, den forfængelige Professor Glitterik Smørhår (Kenneth Branagh), forsøger at blive nære venner med Harry for at få del i al den opmærksomhed, som han er genstand for.

Harry Potter Og Fangen Fra Azkaban / Harry Potter And The Prisoner Of Azkaban:
Harry er blevet 13 år og tilbringer en lang og kedelig sommerferie hos sin skrækkelige familie Dursley. En af dagene kommer Onkel Vernons søster Marge forbi. Hun har altid været ondskabsfuld over for Harry, men denne gang får han til sidst nok og ved hjælp af magi får han hende pustet op til en kæmpe ballon - så hun flyver væk.

Derefter stikker Harry af fra familien Dursley, men han tør ikke tage til Hogwarts, for han har brudt reglen om, at man ikke må udøve magi, når man er blandt Mugglerne.

Harry bliver samlet op af en mærkværdig bus og sendt til en pub, hvor han møder Ministeren for Magi, Cornelius Fudge. Han har hørt alt om Harrys bedrifter, men bortviser ham alligevel ikke fra Hogwarts. En farlig fange - Sirius Black - er nemlig flygtet fra Azkaban-fængslet, og han er på jagt efter Harry, der kun er i sikkerhed på Hogwarts.

På Hogwarts har man tilkaldt Azkabans vagter, de rædselsvækkende Dementorer, der nu våger over skolen. Men en konfrontation mellem Harry og Sirius Black synes umulig at undgå. Især fordi den nyansatte Professor Lupin har en eller anden mærkelig forbindelse til Sirius Black…

Harry Potter Og Flammernes Pokal / Harry Potter And The Goblet Of Fire:
Det er 4. semester på Hogwarts og i år afholdes den storslåede intermagiske begivenhed, Turneringen i Magisk Trekamp, hvor elever fra tre skoler skal dyste mod hinanden. Deltagerne vil blive stillet overfor tre udfordringer, som skal klares i løbet af skoleåret. Disse opgaver vil stille store krav til deres evner, deres magiske kræfter, deres mod, deres kløgt, og ikke mindst deres evne til at tackle farlige situationer.

Faktisk er Magisk Trekamp så farlig, at der er elever, som er døde i forsøg på at udføre opgaverne, så man skal være over 17 år for at melde sig til. Og når man først har lagt sit navn ned i Flammernes Pokal og dermed meldt sig til trekampen, kan man ikke trække sig tilbage. Man skal gennemføre! Det er en uopsigelig magisk kontrakt.

Harry ønsker ikke at deltage, men der er nogen, der har lagt hans navn ned i Flammernes Pokal! Der er nogen, der ønsker ham ondt! Så nu stilles han over for de hidtil mest krævende udfordringer i sin unge troldmands karriere.

Harry Potter Og Fønixordenen/ Harry Potter And The Order Of The Phoenix:
I 'Harry Potter og Fønixordenen' står Harry Potter over for endnu et semester på Hogwarts.Han vender tilbage til sit femte år på skolen for heksekunster og trylleri, for at opdage at trolddomsmiljøet ikke vil erkende Lord Voldemorts tilbagekomst.

Samtidig har Ministeren for Magi, Cornelius Fudge, indsat en ny rektor på Hogwarts, for at eleverne ikke skal høre om Voldemorts genopvækkelse fra professor Dumbledore. Eleverne har som altid også fået en ny professor i Forsvar mod Mørkets Kræfter, og hun er endnu en forhindring for de unge troldmænd.

Harry, Hermione og Ron danner en hemmelig klub, Dumbledores Army, hvor de og andre elever går sammen for at klare mørkets kræfter.De har nemlig brug for al tænkelig hjælp i den uundgåelige og frygtindgydende kamp mod "He-Who-Must-Not-Be Named"!

Harry Potter Og Halvblodsprinsen / Harry Potter And The Half-Blood Prince:
Lord Voldemort strammer grebet om både mugglernes og troldmændenes verden, og Hogwarts er ikke længere et sikkert tilflugtssted. Harry har på fornemmelsen, at farerne også lurer inden for slottets mure, men Dumbledore er mere optager af at gøre ham klar til det afgørende slag, som hastigt nærmer sig. Sammen forsøger de at finde det middel, der kan trænge gennem Voldemorts forsvar og gøre det af med ham, og Dumbledore hverver sin gamle ven og kollega Horace Slughorn, som han mener er i besiddelse af vigtige oplysninger.

Selv mens det afgørende slag hænger truende over dem, blomstrer romantikken hos Harry, Ron, Hermione og deres klassekammerater. Der er amoriner i luften, men farerne venter forude, og Hogwarts vil måske aldrig blive det samme igen.

Harry Potter Og Dødsregalierne - Del 1 / Harry Potter And The Deathly Hallows - Part 1:
Harry, Ron og Hermione drager ud på en farlig mission for at opspore og tilintetgøre hemmeligheden bag Voldemorts udødelighed - horcruxerne. På egen hånd og på flugt er de tre venner nu mere end nogensinde afhængige af hinanden... men mørkets kræfter truer med at skille dem.

I mellemtiden er trolddommens verden blevet et farligt sted. Den længe frygtede krig er gået i gang, og mørkets fyrste har fået kontrol med Ministeriet for Magi og selveste Hogwarts, hvor han terroriserer og anholder enhver, der står i vejen for ham. Den udvalgte er blevet jaget vildt med dødsgardisterne i hælene - de har ordre til at bringe Harry til Voldemort… i live.

Harry Potter Og Dødsregalierne - Del 2 / Harry Potter And The Deathly Hallows - Part 2:
Harry Potter og Dødsregalierne - Del 2 afslutter filmserien baseret på J. K. Rowlings fantasy-romaner.

Filmen følger op på handlingen fra den første del af afslutningen på Harry Potter-sagaen.

Troldmanden Harry Potter (Daniel Radcliffe) og hans venner Ron (Rupert Grint) og Hermione (Emma Watson) står over for deres hidtil største opgave, da de skal tilbage til troldmandsskolen Hogwarts, nu under ledelse af Severus Snape (Alan Rickman), for at finde og ødelægge Voldemorts sidste horcruxes. Men da Voldemort (Ralph Fiennes) bliver bekendt med deres mission, starter den største kamp.

Det er den afsluttende film i den populære serie. Og populær har serien været, for de foregående syv film har tilsammen indspillet 6,3 mia. dollars.

Alt er på spil denne gang, for som profetien om Harry Potter og Voldemort lyder: "Den ene må dø for den andens hånd, for ingen af dem kan leve, hvis den anden overlever".

lørdag 24. marts

Harry Potter 6 - Halvblodsprinsen


P

  lørdag 24. marts

  2t 33min

  Tilladt over 11 år

  Harry Potter 6 - Halvblodsprinsen

  14:30
  P - Sal 1
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  P
  FILM FESTIVAL

  Inden filmen små overraskelser og quiz med præmier, blandt andet bogen I DØDEN OG VIDERE fra fantasy forlaget Ulven & Uglen.

  Lidt om bogpræmien:

  I døden og videre
  I menneskeriget Sastion forbereder folket sig på krig. Bag bjergene samler De Urene horder sig forventningsfuldt. Der er mere brug for en helt end nogensinde før. Eumon, er en spinkel knægt der helst vil læse. Fremtiden ser sort ud, og selv elverne må indse, at de ikke er stærke nok til at stå imod de kommende farer selv.
  I døden og videre er første bind i serien Den trofaste bror af Jacob Kokkedal fra 2016. Sidenhen er bind 2 Ørkenrose udkommet i 2017.

  Lidt om dagens film:
  Harry har tilbragt de første uger af sommerferien hos familien Dursley med at ligge på sin seng og stirre op i loftet. Han sørger over sin dræbte gudfar Sirius, mens han genoplever det grufulde opgør med Dødsgardisterne i Ministeriet for Magi og den sindsoprivende duel mellem Dumbledore og Lord Voldemort.
  Nu sidder han ved vinduet og venter på Dumbledore, der har meldt sin ankomst pr. uglepost. Harry glæder sig til at slippe væk fra Ligustervænget. Måske fordi han ikke ved, hvad der venter ham.

  Da Harry Potter begynder sit sjette semester på Hogwarts, skolen for heksekunster og troldmandsskab, opdager han en gammel bog mærket ”denne bog tilhører Halvblodsprinsen”. Bogens mystiske og hemmelige forfatter fanger Harry Potters interesse...
  Biografpremiere: Fredag 17. juli
  Instruktion: David Yates
  Skuespillere: Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint, Helena Bonham Carter, Tom Felton
  Spilletid: 02:33
  Censur: Tilladt for børn over 11 år

  lørdag 31. marts

  Harry Potter 7 - Dødsregalierne - Del 1


  P

  Harry Potter 7 - Dødsregalierne - Del 2


  P

   lørdag 31. marts

   2t 26min

   Ikke vurderet

   Harry Potter 7 - Dødsregalierne - Del 1

   12:00
   P - Sal 1
   VÆLG SPILLETIDSPUNKT
   P
   FILM FESTIVAL

   Inden filmen små overraskelser og quiz med præmier, blandt andet bogen EN KONGES VEJ DEL 1 fra fantasy forlaget Ulven & Uglen.

   Lidt om bogpræmien:

   På Roshar hersker voldsomme storme og landskabet er domineret af sten. Vi følger i denne fortælling tre forskellige karakterer, som alle på hver sin vis er mærket af en voldsom krig. Der kæmpes med Skårklinger, som kan skære igennem sjælen of kun få mester at bruge stormlys.
   Ulven og Uglen har oversat den første af Brandon Sandersons bøger i serien Stormlysfortællingerne og planlægger at oversætte den næste.

   Lidt om filmen:
   Harry Potter vender atter tilbage i denne 7. og sidste film om verdens mest kendte troldmand. Hvordan kommer det til at gå Harry og hans venner på Hogwarts, når de må tage kampen op mod Lord Voldemort.

   'Harry Potter og Dødregalierne' bliver delt i to film. 2. del kommer i sommeren 2011.
   Biografpremiere: Torsdag 18. november
   Instruktion: David Yates
   Skuespillere: Emma Watson, Ralph Fiennes, Daniel Radcliffe, Helena Bonham Carter, Alan Rickman
   Spilletid: 02:26
   Censur: Ikke vurderet

   2t 10min

   Ikke vurderet

   Harry Potter 7 - Dødsregalierne - Del 2

   15:30
   P - Sal 1
   VÆLG SPILLETIDSPUNKT
   P
   I anden del af den episke finale bliver kampen mellem de gode og de onde kræfter i troldmandsverdenen til en regulær krig.

   Alt er på spil og ingen kan føle sig sikre. Det kan blive Harry Potter, der skal betale den ultimative pris, da den endelig konfrontation med Lord Voldemort nærmer sig. Det slutter her.
   Biografpremiere: Onsdag 13. juli
   Instruktion: David Yates
   Skuespillere: Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint, Ralph Fiennes, Gary Oldman
   Spilletid: 02:10
   Censur: Ikke vurderet